predstavitev podjetja lokacija podjetja poslovna vizitka kontaktni podatki Proizvodni program Ponudba silikonskih profilov Ponudba cevi Ponudba tesnil za okna Ponudba silikonskih zmesi Ponudba silikonskih plošč Prešani in brizgani gumitehnični izdelki

Predstavitev podjetja ROSIL

ROSIL je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1980. Na začetku je naš proizvodni program obsegal izdelke iz plastičnih mas, kasneje pa smo prvi na področju nekdanje Jugoslavije pričeli izdelovati ekstrudirane silikonske izdelke po kontinuirnem postopku - standardne elektroizolacijske in debelostenske cevi ter silikonske profile/tesnila, ki jih uporabljajo predvsem v industriji ter še vedno predstavljajo glavni del naše dejavnosti.

Silikonska tesnila izdelujemo v okvirju našega rednega proizvodnega programa in po naročilu - individualnih zahtevah kupcev. Delujemo v lastnih poslovno-proizvodnih prostorih s strojno opremo, ki je plod našega lastnega razvoja.Dejavnosti in področja uporabe silikonskih izdelkov

Silikonske profile uporabljajo za tesnenje, dušenje vibracij in hrupa ter zmanjšanje toplotnih izgub, še posebej na področju bele tehnike. Silikonske elektroizolacijske cevi uporabljajo za izolacijo žic in pletenic v elektroniki, električnih strojih in aparatih, posebno za visoke frekvence in pri višjih delovnih temperaturah. Po naročilu izdelujemo debelostenske silikonske cevi in vrvice (tudi živilske kvalitete), ki jih lahko režemo na željene dolžine. Izdelujemo tesnila za električne štedilnike in štedilnike na trda goriva z vgrajenimi ustreznimi kovinskimi deli.

Pomembna skupina naših izdelkov so tesnila za industrijo stavbnega pohištva. Razvili smo silikonska tesnila za obnovo tesnjenja starih oken in vrat, na področju Slovenije pa jih naši partnerji tudi vgrajujejo. Tako smo razširili uporabo naših izdelkov izven specializiranih industrijskih področij.

Strategija podjetja

Že vrsto let samostojno nastopamo na sejmih in razstavah, svoje poslovanje pa širimo na evropski trg. Poslovna strategija podjetja je usmerjena k ohranjanju in izboljševanju tako kvalitete naših izdelkov, kot tudi storitev kupcu. Kupec nam pomeni poslovnega partnerja v pravem pomenu besede, kateremu skozi medsebojno sodelovanje z našim izdelkom poskušamo rešiti njegovo problemsko situacijo. Kupci postajajo vse zahtevnejši, zato sta naši prednosti hitro odzivanje in prilagajanje potrebam tržišča, kar zmoremo s stalnim strokovnim izpopolnjevanjem in upoštevanjem povratnih informacij naših partnerjev.

Postanite naš partner tudi vi.

 

Copyright © ROSIL  
| Vhodna stran | Predstavitev | Kje smo | Osebna izkaznica | Kontakt | Profili | Cevi | Tesnenje oken |